abdmtlcn

Üye
11 Ağu 2025
2
1
0
Meslek
Teknik
Havacılık elektrik ve elektroniği okumak istiyrorum ve okula başvurmak için heyet raporu almam gerekiyormuş.
Psikiyatri sıkıntı olabiliyormuş ilaç kullanmam sıkıntı olur mu?
4 aydır antidepresan kullanıyorum. Yeşil reçete ilaç kullandım.
Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Havacılık elektrik ve elektroniği okumak istiyrorum ve okula başvurmak için heyet raporu almam gerekiyormuş.
Psikiyatri sıkıntı olabiliyormuş ilaç kullanmam sıkıntı olur mu?
4 aydır antidepresan kullanıyorum. Yeşil reçete ilaç kullandım.
Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Heyet raporu için bazı hastanelerde 5, bazılarında 7 branştan muayene yapılıyor. Ben 3 yıl önce aldığımda psikiyatri muayenesi yoktu. Ancak kullandığın ilaç, bölümü bitirdikten sonra bazı şirketlerin iş ilanlarına başvurmanı engelleyebilir. Bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Staj yaptığım kurumda psikiyatri kontrolü yapılmamıştı ama e-Nabız’ın teknisyenlik için kontrol edildiğini bir yerde okumuştum.

• Like
Tepkiler: abdmtlcn
Heyet raporu için bazı hastanelerde 5, bazılarında 7 branştan muayene yapılıyor. Ben 3 yıl önce aldığımda psikiyatri muayenesi yoktu. Ancak kullandığın ilaç, bölümü bitirdikten sonra bazı şirketlerin iş ilanlarına başvurmanı engelleyebilir. Bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Staj yaptığım kurumda psikiyatri kontrolü yapılmamıştı ama e-Nabız’ın teknisyenlik için kontrol edildiğini bir yerde okumuştum.
psikiyartristime de danıştım mezunlarla konuştum sıkıntı yaşamam çok muhtemelmiş

• Like
Tepkiler: aviator01

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.