E nabıza sizin telefonunuzdan mı giriş yapıldı net bir bilgi için soruyorum teşekkür ederim şimdiden
Hayır bilgisayardan giriş yaptı bende dört yıl önce migren ilacı yazılmıştı sordu şuan kullanmıyorum dedim tamam dedi yani size sorduğu zaman güzel açıklarsınız Birşey olmaz

Hayır bilgisayardan giriş yaptı bende dört yıl önce migren ilacı yazılmıştı sordu şuan kullanmıyorum dedim tamam dedi yani size sorduğu zaman güzel açıklarsınız Birşey olmaz
bilgisayardan girerken e nabiziniza telefona kod falan geldi mi benim e nabizda gizli dosyam var actirmak için gideceğim ilçe müdürlüğe zamanında yetişemezse dilekçe diye endişelendim. E nabiziniza pcden nasıl erişiyor kvkkyla kaldırıldı çünkü o yetki SMS vermeniz gerekiyor diye biliyorum

bilgisayardan girerken e nabiziniza telefona kod falan geldi mi benim e nabizda gizli dosyam var actirmak için gideceğim ilçe müdürlüğe zamanında yetişemezse dilekçe diye endişelendim. E nabiziniza pcden nasıl erişiyor kvkkyla kaldırıldı çünkü o yetki SMS vermeniz gerekiyor diye biliyorum
SMS geliyor öyle giriş yapıyor

Arkadaşlar merhaba, TGS Özel Meltem hastanesiyle anlaşmalı sağlık raporunda. 1800tlye bütün tetkikler yapılıyor ayrıca özel ilgileniliyor. Bütün işlemler 1 saatte bitiyor

• Like
Tepkiler: user34
Arkadaşlar merhaba, TGS Özel Meltem hastanesiyle anlaşmalı sağlık raporunda. 1800tlye bütün tetkikler yapılıyor ayrıca özel ilgileniliyor. Bütün işlemler 1 saatte bitiyor
Beylikdüzü kadim osgb de 500 e yaptırdım tgs ile anlaşmalıymış da ayrıca. Yakın olanlar bilginize

Yaşadığım şehirdeki özel hastaneden sağlık testlerini yaptırabilir miyim yoksa İstanbul olması şart mı ?

• Like
Tepkiler: User112263

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.