Pozisyon veya İlan Adı
Harekat Memuru
ramp operasyon memuru ve headset memuru olarak iki ayrı bölüm var şu an. yeni bölümlerden kastınız hangisi tam olarak bilemiyorum. ramp operasyon memuru uçak altındaki yüklemenin harekat memurunun yazdığı yüklemeye uygun yapıldığından ve yüklenen kargo veya bagajların kontrolünden sorumlu olarak biliyorum yanlışım olabilir ben de yeni olduğum için. headset memuru ise sadece operasyonu biten uçakların taksi yoluna çıkarıldığı pushback operasyonu için gelerek uçak harekat memuru tarafından kapatıldıktan sonra uçağın ground checkini yaparak uçağı itmekten sorumlu.
anladım doğru söylüyorsunuz büyük ihtimalle bende tam bilgi sahibi değilim. Bu alan için ingilizce şartı var mıdır peki?

anladım doğru söylüyorsunuz büyük ihtimalle bende tam bilgi sahibi değilim. Bu alan için ingilizce şartı var mıdır peki?
headset memuru, operasyon destek memuru olarak da geçer ingilizce şartı var çünkü pilotla uçak itiş esnasında konuşmanız gerekiyor. ramp operasyon memuru için şartlar nedir bilemiyorum maalesef

headset memuru, operasyon destek memuru olarak da geçer ingilizce şartı var çünkü pilotla uçak itiş esnasında konuşmanız gerekiyor. ramp operasyon memuru için şartlar nedir bilemiyorum maalesef
Hala burdamisiniz eğer izin verirseniz size sormak istediğim birkaç soru var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.