Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ucalimmi

Üye
21 Mar 2025
44
17
5
Selam arkadaşlar mülakat takviminde asla boşluk denk gelmiyor gün içinde sürekli kontrol ediyorum ama bu kadar süreceğini düşünmemiştim. Mülakat tarihi seçmem için mail geleli 6 gün oldu. Aynı durumu yaşayan kaç kişiyiz ya da mailden 1-2 hafta sonra mülakat tarihi bulanlar kaç kişi merak ediyorum. Alanlar hangi tarihler için aldığını yazarsa sevinirim

Selam arkadaşlar mülakat takviminde asla boşluk denk gelmiyor gün içinde sürekli kontrol ediyorum ama bu kadar süreceğini düşünmemiştim. Mülakat tarihi seçmem için mail geleli 6 gün oldu. Aynı durumu yaşayan kaç kişiyiz ya da mailden 1-2 hafta sonra mülakat tarihi bulanlar kaç kişi merak ediyorum. Alanlar hangi tarihler için aldığını yazarsa sevinirim
Ben de secemedim kardeşim.

Ben mailden 10 gün sonra alabildim ancak gerçekten her fırsatta kontrol etmeniz lazım. Ben 10-15 dkda bir kontrol ediyordum sabahtan gece yarısına kadar. Bir de açılacak diye bir garanti yok girmekten vazgeçen olursa şansınıza.

Benim umudum kalmadı ya bu saatten sonra iptal olur mu olmaz mı olsa bile insanlar son anda iptal eder ben şehir dışından kalkıp yarın için kolaylıkla gidemem gerçekten sinir bozucu bir durum şuan

Benim umudum kalmadı ya bu saatten sonra iptal olur mu olmaz mı olsa bile insanlar son anda iptal eder ben şehir dışından kalkıp yarın için kolaylıkla gidemem gerçekten sinir bozucu bir durum şuan
Ben de aynı şekilde hissediyorum. Mülakatlara hazirlanmam gerekirken burda oturmuş 10 gündür tarih seçmeye çalışıyorum yazık gerçekten. İnsanda heves kalmıyor ama
Yine de devam 💪💪

• Like
Tepkiler: ucalimmi
Arkadaşlar selamlar Ümit kaybetmeden sürekli denemeye devam edin. Hala boşluk çıkabiliuor eğer bir aksilik olmazsa ben randevu alabildim günler sonra. Aksilik için de bir onay kodu yolladi ama ben onay kodunu herhangi bir yere yazmadım ama onaylandı olarak direkt mail geldi o kısmı biraz supheye düşürdü biraz.

Arkadaşlar selamlar Ümit kaybetmeden sürekli denemeye devam edin. Hala boşluk çıkabiliuor eğer bir aksilik olmazsa ben randevu alabildim günler sonra. Aksilik için de bir onay kodu yolladi ama ben onay kodunu herhangi bir yere yazmadım ama onaylandı olarak direkt mail geldi o kısmı biraz supheye düşürdü biraz.
Hangi tarihe aldınız?

Hangi tarihe aldınız?
30 Aralık
Aldığımda 1 haftalık bir zaman vardı. bence kişiler gerçekten gitmek istediği tarih yaklaştığında iptal edebiliyor. Çünkü zaman yaklaşınca gerçekten plan yapmak zorundasın, uçak bileti almak zorundasin vs. Ocak ayı için de seçim yapılmış sonuçta hala uzun bir süre var yani bence denemeye devam edin.

• Like
Tepkiler: ucalimmi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.