Pegasus be THYye başvurmuştum ve ikisinde de çok ilerledim. THY hala ön sağlık değerlendirme sonucumu iletmediği için takıldım, geçen pazartesi girmiştim. Ama bu süreçte Pegasus iş teklifimi yapmış bulundu ve haftaya pazartesi eğitimim başlıyor. Bu saatten sonra THY bana dönüş yapsa da oraya geçebilir miyim bilmiyorum muamması yaşıyorum…teşekkürler .. sizin süreç nasıl oldu burada ? Herşry yolunda mı ?
Pegasus çok hızlı ilerliyor. Sürecin en başında zaten aralık ayına eğitim planladıklarını söylemişlerdi ve neredeyse ilk mailden bu yana 2 haftada süreç tamamlanmış oldu. Şehir dışından gelenler mağdur bile oldu iki gün arayla pegasus çağırdığı için hatta öyle diyeyim. Ben de hizmet sektöründen girmiştim sizin adınıza çok üzüldüm. Kendi adıma da sonuna gelmişken sırf pegasus daha hızlı olduğu için mecbur kalmama üzüldüm. Ama olsun. Bir sonraki ilanda tecrübesizden başvurun mutlaka eğer sorununuz çözülmezse. Hakkımızda hayırlısı olsunBu arada Pegasus süreç çok hızlı ilerliyor mu ? Tüm bu aşamalar ?
Eğer kalacak yeriniz yoksa da ayarlayın, çünkü dediğim gibi 2 günde bir genel müdürlüğe gitmeniz gerekecek yüksek ihtimalle. KKTC için de aynı olur mu bilmiyorum ama muhtemelen öyle olurPegasus’a başvurdum 3 gün önce mail geldi sağlık beyanı için onayladım gönderdim . kKTC base için .. son gün 30 Kasım diyor peoplelise de . Şimdi sonrası ne olacak bilmiyorum .. bir an önce sınava KKTC den uçup İstanbul’a sınava girmek istiyorum .. tüm şartları karşılıyorum çünkü bakalım ne olacak .
Merhaba pegasusta boy kilo ölçümü nasıl oluyor. Teni gösteren ince çorap giysek bile çıkartıyorlar mı? Nasıl bir ortam oluyor? Cevaplarsanız memnun olurum.Pegasus çok hızlı ilerliyor. Sürecin en başında zaten aralık ayına eğitim planladıklarını söylemişlerdi ve neredeyse ilk mailden bu yana 2 haftada süreç tamamlanmış oldu. Şehir dışından gelenler mağdur bile oldu iki gün arayla pegasus çağırdığı için hatta öyle diyeyim. Ben de hizmet sektöründen girmiştim sizin adınıza çok üzüldüm. Kendi adıma da sonuna gelmişken sırf pegasus daha hızlı olduğu için mecbur kalmama üzüldüm. Ama olsun. Bir sonraki ilanda tecrübesizden başvurun mutlaka eğer sorununuz çözülmezse. Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Öncelikle hayırlı olsun. Pegasus süreci çok uzadığı için ümidimi kesme noktasına geldim ama mesajınız tekrar ümitlerimi yeşertti. Başvurunuz, ilk dönüş mailiniz, çağırılmanız vs tarihleri söyleyebilir misiniz? Kafamızda biraz daha sürecin oturmasına adına yararlı olacaktır.Pegasus çok hızlı ilerliyor. Sürecin en başında zaten aralık ayına eğitim planladıklarını söylemişlerdi ve neredeyse ilk mailden bu yana 2 haftada süreç tamamlanmış oldu. Şehir dışından gelenler mağdur bile oldu iki gün arayla pegasus çağırdığı için hatta öyle diyeyim. Ben de hizmet sektöründen girmiştim sizin adınıza çok üzüldüm. Kendi adıma da sonuna gelmişken sırf pegasus daha hızlı olduğu için mecbur kalmama üzüldüm. Ama olsun. Bir sonraki ilanda tecrübesizden başvurun mutlaka eğer sorununuz çözülmezse. Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.