Pozisyon veya İlan Adı
Deneyimli Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani süreç olumsuz ise bile onun bilgilendirmesini yapmaları gerekiyor.

Hocam belgelerde bi sorun olduğunu düşünüyor musunuz. Örneğin askerlikten muaf olma durumu veya sigorta geçmişinde 2 yıl hizmet sektörü bulunmaması gibi? Yoksa belgelerinizde bir sıkıntı olmamasına rağmen mi davet gelmiyor?

Öncelikle askerlik gibi bi durumum yok :) belgelerde de kontrol ettiğimiz de bi sıkıntı yoktu ama,olumsuz olsa da dönmüyorlar mi?

evraklar tam askerligimi yaptim 2 yili gecik hizmet sektoru deneyimi var dedigim gibi arkadasim 18 inde bidaha gidicek kilosu yuzunden ertelendi tekrar bunu tek basina cagiracak halleri yok geride kalanlari cagirarak devam ediyolar

Öncelikle askerlik gibi bi durumum yok :) belgelerde de kontrol ettiğimiz de bi sıkıntı yoktu ama,olumsuz olsa da dönmüyorlar mi?
Bana dün mail yoluyla olumsuz diye geri dönüş yaptılar 1.5 aydan fazla oldu. Ama sms falan gelmedi normal süreçteki gibi sadece kısa bir mail atmışlar sigorta geçmişinden dolayı diye.

Arkadaşlar bana bugün mail geldi 23 aralıkta mülakata davet edilmişim,online envanter için dw ayrıca mail atmışlar bilginiz olsun :)

Oo çok sevindim sizin adınıza demekki sırayla ilerliyormuş,bol şanslar hepimiz için🥰🙏🏽

• Like
Tepkiler: oktyga

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.