samtemibu

Üye
28 Ocak 2025
27
21
5
Arkadaşlar 30 ocak istanbul yhm için mülakata girmiştim benden bir gün önce olan arkadaşlarıma mesaj gitti, benden çok sonra olanlara mesaj gitti ama bana hala gelmedi ve açıkçası bu saatten sonra geleceğini de pek sanmıyorum, neden gelmediğini de bilmiyorum fakat yine de bir soru sormak istiyorum

Sormak istediğim şey şu:
Ben sigortasızdım herhangi bir işte çalışmıyordum mülakata girdiğimde, yarın işe girip sigortalı gözüksem ve bana diyelim 3 gün sonra olumlu sms gelse bir sorun çıkar mı sizce

• Like
Tepkiler: abiidalzim
Arkadaşlar 30 ocak istanbul yhm için mülakata girmiştim benden bir gün önce olan arkadaşlarıma mesaj gitti, benden çok sonra olanlara mesaj gitti ama bana hala gelmedi ve açıkçası bu saatten sonra geleceğini de pek sanmıyorum, neden gelmediğini de bilmiyorum fakat yine de bir soru sormak istiyorum

Sormak istediğim şey şu:
Ben sigortasızdım herhangi bir işte çalışmıyordum mülakata girdiğimde, yarın işe girip sigortalı gözüksem ve bana diyelim 3 gün sonra olumlu sms gelse bir sorun çıkar mı sizce
Öyle bir durumda iep programını kabul ettiyseniz sıkıntı oluyor diye biliyorum

Ya bosver ne bekliyorsun sen bunları daha dogru düzgün olumlu olumsuz mesajı bile atmıyorlar gir işine yaaa sallaaa

Sormak istediğim şey şu:
İşkur programıyla ilgili konuşup anlaşmadıysanız sıkıntı olmaz işinize girin bence. Zaten deneme süresinde ihbar süresi de yok yarın tgs’den kabul alsanız diğer işinizden çıkarsınız sorun olmaz

iep programını konuştum mu hatırlamıyorum emin değilim, sadece sigortamın olup olmadığı soruldu ben de yok demiştim zaten bir işte çalışmıyordum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.