Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şöyle ki görüşmem 15 dakikadan uzun sürdü. Özellikle kendinden bahset kısmında çok durdular. Her şeyi detaylı dinlediler. Burada kendinizi geliştirebileceğinizi düşünüyor musunuz gibi sorular vardı. Fugo ile de mülakat gerçekleştirmiştim açıkçası fugo meslege yönelik soruları bariz bir şekilde zorlaştırmıştı
Merhaba bende bu bölgede terminalden arandım süreç ile ilgili birkaç sorum olacaktı yardımcı olabilir misiniz

Evet dün arandım ama Antep'ten değil
Hakkına hayırlısı olsun bu arada online mülakat sonrası için mi çağrıldınız hangi istasyon içindi çünkü şuan alımlar durduruldu diye duyuruyorlar o yüzden devam etme şansı var mıdır acaba bende bekliyorum

Hakkına hayırlısı olsun bu arada online mülakat sonrası için mi çağrıldınız hangi istasyon içindi çünkü şuan alımlar durduruldu diye duyuruyorlar o yüzden devam etme şansı var mıdır acaba bende bekliyorum
Teşekkür ederim evet genel olarak alımlar durduruldu fakat ihtiyaç olduğu için aradılar istasyon için bir mail adresi belitseniz veya buradan özelden yazabilirsiniz yardımcı olabilirim. Sizinki hangi istasyondu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.