Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Havacılık Güvenliği ve Yaşadışı Eylemler 3 soru, Mevzuat 3 soru, Organizasyondan 2 soru Havacılık Güvenliği Tedbirleri 5 soru, Acil Durum, Olay Raporlama 5 soru.
Eğitimde cıkan sorulardan 2 tane falandı ama genelde güvenlikle alakalı sorulara ağırlık verilmiş. şuan aklımda pek soru yok
Çok zor değildi herhalde dimi bide Sınavda kaldığın takdirde ikinci giriş hakkımız var mı bide sınav sonuçları hemen açıklanıyor mu

Çok zor değildi herhalde dimi bide Sınavda kaldığın takdirde ikinci giriş hakkımız var mı bide sınav sonuçları hemen açıklanıyor mu
zor değil ama hızlı davranma 20 dakika süren var geçemezsem ne oluyor bilmiyorum ama forumda geçemezsen ikinci hak veriliyor diyenleri okumuştum. Sınav sonucunu orda söylüyorlar hemen. kasacak birşey yok sadece havacılık güvenliği ve havacılık ile ilgili sorular

zor değil ama hızlı davranma 20 dakika süren var geçemezsem ne oluyor bilmiyorum ama forumda geçemezsen ikinci hak veriliyor diyenleri okumuştum. Sınav sonucunu orda söylüyorlar hemen. kasacak birşey yok sadece havacılık güvenliği ve havacılık ile ilgili sorular
Çok teşekkür ederim yanıtların için peki hiç geçemeyen oldu mu orada 50 nin altında alan

Selamlar, staj için başvurduğum kurum güvenlik bilinci eğitimi sertifikamı e-Devlet üzerinden almam gerektiğini belirtti. Ancak e-Devlet üzerinden sonuç belgeme nereden ulaşabileceğimi bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.