Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık muayenesi hakkinda bilginiz var mi? Tetkikleri teslim edip cikiyor muyuz yoksa fiziksel muayene, e nabiz gecmisi vs bakiliyor mu? Siz veya bilgisi olan diger arkadaslar bilgilendirirseniz cok sevinirim. Bu konuda hala net bi bilgi yok
Sağlık muayenesi hakkinda bilginiz var mi? Tetkikleri teslim edip cikiyor muyuz yoksa fiziksel muayene, e nabiz gecmisi vs bakiliyor mu? Siz veya bilgisi olan diger arkadaslar bilgilendirirseniz cok sevinirim. Bu konuda hala net bi bilgi yok
Sürec uzun değil arkadaşlar her gün girip kontrol ettiğmiz icin uzun sanıyorsunuz ama daha dönülmedi diyorsunuz daha mülakatı başlamayanlar bile var yani süreç uzamadı kurul mülakatları hemen o ay o hafta acıklanmaz aylar sürer bazen bana 1 ay icinde döneceğiz dediklerinde bile sasırmıstım bir ay kısa geldi cünkü
Sürec uzun değil arkadaşlar her gün girip kontrol ettiğmiz icin uzun sanıyorsunuz ama daha dönülmedi diyorsunuz daha mülakatı başlamayanlar bile var yani süreç uzamadı kurul mülakatları hemen o ay o hafta acıklanmaz aylar sürer bazen bana 1 ay icinde döneceğiz dediklerinde bile sasırmıstım bir ay kısa geldi cünkü
Evet ay sonuna kadar mülakatlar hala var arkadaşlar. Sabredip beklicez. Bu yaz dehşet mesai olacak şimdiden söylüyorum kazanan arkadaşlarımız arasına umarım ben de girerim hepimize başarılar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.