Sayın hocam online sınavdan sonra orda Bidaha sınav oluyor mu yoksa çağrılırsak sadece mülakat mıdır
Arman , kardeş ekmeğinin davasindasin ne bulsan peşine düşüyorsun Allah yolunu da bahtını da açık etsin benim sana tavsiyem sakin bulaşma bu şirkete perme perişan olursun yok ortamı güzel yok insanlar genç filan geçsinler bu ayakları ha ben n4l3t de etsem giricem bu işe diyorsan o ayrı. Uçak özel güvenlik işi her yerde aynıdır, sadece basladigin ve bıraktığın gün mutlu eder seni.

Arman , kardeş ekmeğinin davasindasin ne bulsan peşine düşüyorsun Allah yolunu da bahtını da açık etsin benim sana tavsiyem sakin bulaşma bu şirkete perme perişan olursun yok ortamı güzel yok insanlar genç filan geçsinler bu ayakları ha ben n4l3t de etsem giricem bu işe diyorsan o ayrı. Uçak özel güvenlik işi her yerde aynıdır, sadece basladigin ve bıraktığın gün mutlu eder seni.
Hocam ben vize pasaport memuru için düşünüyordum ama uçak güvenliği değil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.