Valla banada herhangi bir sıkıntı yok dediler olumlu dediler ama nezamn alır bilmiyorhum
Rica etsek yazarken daha detaylı yazar mısınız hani mail mi geldi, aradınız mı veya arandınız mı ? Hangi departman çünkü vize pasaport için de buraya yazanlar oluyor. Böylelikle bizde umutsuzluğa kapılmayalım.

• Like
Tepkiler: Havacııııı
Supervisor tam olarak ne yapıyor bilgisi olan birisi bilgi verebilir mi yolcu hizmetleri gibi meslekten ne gibi farkları var merak ediyorum deneyim istenmiyor yanlış anlamadıysam

Gözen air services Süpervizörlük için olumlu ya da olumsuz bir mail alan var mı? Ya da ik'yı arayan? Acaba ne zaman dönerler

Gözen air services Süpervizörlük için olumlu ya da olumsuz bir mail alan var mı? Ya da ik'yı arayan? Acaba ne zaman dönerler
( Merhaba insan kaynakları ile iletişime geçebilir misiniz onlar ilgileniyorlardı süreçlerde… tamamlandı diye biliyorum.
Sınavdan sonra mülakat için aranmadıysanız muhtemelen sınavdan düşük almışsınızdır o yüzden aranmamışsınızdır diye düşünüyorum )

Online sınav için beni arayan numaraya mesaj attım böyle söyledi tam olarak emin değilim ama belki bitti mülakatları insan kaynaklarını aramakta fayda var

( Merhaba insan kaynakları ile iletişime geçebilir misiniz onlar ilgileniyorlardı süreçlerde… tamamlandı diye biliyorum.
Sınavdan sonra mülakat için aranmadıysanız muhtemelen sınavdan düşük almışsınızdır o yüzden aranmamışsınızdır diye düşünüyorum )

Online sınav için beni arayan numaraya mesaj attım böyle söyledi tam olarak emin değilim ama belki bitti mülakatları insan kaynaklarını aramakta fayda var
Olumlu ya da olumsuz mail geliyor dendi. Biz aranmadık online sınav için direkt mail geldi zaten

• Like
Tepkiler: Senab
Arkadaşlar merhaba ben İstanbul için spv testlere girdim az önce size herhangi bir dönüş oldu mu olduysa ne kadar sürede?

Ben de almadım kaç ay oldu ya yarın aramayı düşünüyorum size de bilgi veririm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.