Merhabalar yarın İngilizce mulakatim var davet edildim fakat hiç bir fikrim yok bilen var mı ne gibi sorular çıkıyor ingizlizce mülakat yuzyuze mi oluyor

İngilizce video mu bilmiyorum ama şirketle görüştüm ilk önce test 1 hafta sonra online olarak cagiriyorularmis
Size hiç başvuru yaptıktan sonra gözen air services tarafından bir mail gelip İngilizce video mülakat online test ve kişilik testlerine girdiniz mi? Bize böyle oldu çünkü. Sizin süreçleriniz tam olarak nasıldı?

Size hiç başvuru yaptıktan sonra gözen air services tarafından bir mail gelip İngilizce video mülakat online test ve kişilik testlerine girdiniz mi? Bize böyle oldu çünkü. Sizin süreçleriniz tam olarak nasıldı?
Ben başvuru yaptıktan sonra çarşamba günü mesaj atmışlar İngilizce mülakatına davetlisiniz diye yarın gireceğim ilk önce test bi kaç gün sonra da online mülakatta çağırıyorlarmış

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.