Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

gizemsky

Üye
10 Eyl 2024
151
69
35
Herkese merhabalar,
İlk hafta başvurup online süreçleri geçtim ve mülakat maili bekliyorum.
Gözlük kullandığım için shgm onaylı bir hastaneye önden göz muaynesi olmak için gittim.
Doktor bana gözlerimin derece olarak sınırın içinde olduğunu, sol gözümde göz tembelliği olduğunu fakat bu seviyede prosedüre göre ''uçmaya uygundur'' onayı verilebileceğini sadece bazen firmalar tarafından tercih sebebi olmadığını söyledi.
Doktorun e nabıza girdiği değerler H5 2.0 HİPERMETROPİ , H5 2.2 ASTİGMATİZMA şeklinde.
Doktor değerlerin içinde dedi ama 2 nin üzeri kabul edilmiyor diye biliyorum, göz tembelliği de aynı şekilde THY sitesine göre kabul edilemez bir durum.
Aynı durumda olanlar var mıdır ? , Başka havayolları bu şekilde kabul eder mi ? E nabızım da 2.2 yi görüp beni direk elerler mi ? Buraya kadar gelmişken devam etmeliyim yoksa zaten uygun değilim diye bırakmalı mıyım ?
Senelerdir göz doktoruna giderim ilk defa göz tembelliği teşhisi alıyorum, çok üzgünüm ve kafam biraz karıştı :(

Tanı olarak göz tembelliği girildiyse ne yazık ki olumsuz olacaktır. Ancak astigmatizma olarak da maalesef sınırın üzerindesiniz. Sonucunuz THY için olumsuz olacağı kesin ancak diğer firmaları deneyebilirsiniz. Bir iki hafta içerisinde SunExpress kabin memuru ilanı yayımlanacak.

Tanı olarak göz tembelliği girildiyse ne yazık ki olumsuz olacaktır. Ancak astigmatizma olarak da maalesef sınırın üzerindesiniz. Sonucunuz THY için olumsuz olacağı kesin ancak diğer firmaları deneyebilirsiniz. Bir iki hafta içerisinde SunExpress kabin memuru ilanı yayımlanacak.
Tanı olarak girilmemiş sadece değerlerim girilmiş :(
Bilgi için teşekkür ederim

Sizce sunexpress rusça ister mi? Önceki ilanlarında ikinci dil olarak rusça istemiş mi? Yoksan ingilizce yeter mi?

Merhaba sunexpress ilan açtı mı acaba ?

bir yanlışlık olabilir mi h5 2.2 astigmatizma bir tanı yani bir değer değil aynı tanı bende de var fakat ölçüm 0.5 doktor gözlük vs gerek yok bu ölçüden birşey olmaz demişti. ayrı olarak 2.2 değer içeren bir rapor varsa o ayrı fakat sadece bu varsa bir çeşit tanı kodu.

bir yanlışlık olabilir mi h5 2.2 astigmatizma bir tanı yani bir değer değil aynı tanı bende de var fakat ölçüm 0.5 doktor gözlük vs gerek yok bu ölçüden birşey olmaz demişti. ayrı olarak 2.2 değer içeren bir rapor varsa o ayrı fakat sadece bu varsa bir çeşit tanı kodu.
Yok 2.2 içeren ayrıca bir rapor yok sadece e nabızda tanı kısmına H52.0 HİPERMETROPİ, H52.2 ASTİGMATİZMA yazmışlar bunlar bahsettikleri değerler değil mi yani ?
Ben onlar zannetmiştim, bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.