Pozisyon veya İlan Adı
Thy Kabın Memurluğu Tecrübesiz Kadın
13 Mar 2025
51
20
5
Arkadaşlar merhaba, aldığım bilgiye göre imza atmamız gerekiyormuş. Belgelerinizi yenilemenizde fayda var. Sonradan sıkıntı yaşamayın. Hepimize başarılar 🙏🏻

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar merhaba, aldığım bilgiye göre imza atmamız gerekiyormuş. Belgelerinizi yenilemenizde fayda var. Sonradan sıkıntı yaşamayın. Hepimize başarılar 🙏🏻
Çıktı alıp imza atıp taratıp mı yükleyeceğiz? Ama böyle bir ayrıntıdan bahsedilmemiş mailde.

Nasıl doldurmam lazım bilgisayar üzerinden mi yoksa çıktı şeklinde mi
Ben imzamı beyaz çizgisiz kağıda atıp fotoğrafını çektim. Belgeyi wordden açıp fotoğraf ekle kısmından imzamı kırparak adımın altına hizaladım. Yeniden renklendir diye bir seçenek var sol üstte. Oradan imzanın arkası beyaz kalacak şekilde ayarladım. Youtubetan dijital imza nasıl atılır diye bakarsanız daha detaylı da görebilirsiniz.

Ben imzamı beyaz çizgisiz kağıda atıp fotoğrafını çektim. Belgeyi wordden açıp fotoğraf ekle kısmından imzamı kırparak adımın altına hizaladım. Yeniden renklendir diye bir seçenek var sol üstte. Oradan imzanın arkası beyaz kalacak şekilde ayarladım. Youtubetan dijital imza nasıl atılır diye bakarsanız daha detaylı da görebilirsiniz.
Teşekkür ederim hallettim ama geç olmasında bir sakınca olur mu sizce ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.