Pozisyon veya İlan Adı
Cadet adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

omerparlak

Üye
7 Ocak 2026
4
0
0
Meslek
Kokpit
Arkadaslar merhaba
Cadete basvurmak istiyorum ama 2 yil önce nörolojiye gittim bas agrisi yuzunden ve redepra yazmisti
Tani bolumunde ise gerilim,bas agrisi yaziyor sadece ama sonucta bu ilac ayni zamanda antidepresan olarakta veriliyor

Ama bir yandanda eczaneden recetesiz bile alinabiliyor

Sizce engel olurmu?
Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

hocam sağlık işi çok belirsiz hastanenin önünden geçtiğiniz için bile red yiyebilirsiniz tamamen sağlık kuruluna bağlı fakat tanı olarak baş ağrısı yazıyosa problem yaratacağını düşünmem

Arkadaslar merhaba
Cadete basvurmak istiyorum ama 2 yil önce nörolojiye gittim bas agrisi yuzunden ve redepra yazmisti
Tani bolumunde ise gerilim,bas agrisi yaziyor sadece ama sonucta bu ilac ayni zamanda antidepresan olarakta veriliyor

Ama bir yandanda eczaneden recetesiz bile alinabiliyor

Sizce engel olurmu?
Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Epikriz raporu talep ederler. İçeriğinde psikiyatrik bir durum yazmıyorsa sıkıntı olmaz

Epikriz raporu talep ederler. İçeriğinde psikiyatrik bir durum yazmıyorsa sıkıntı olmaz
Indigo Hocam merhaba, Cadet Kurul aşamasındayım. Ben 31 yaşındayım, 95 doğumluyum. 2016 Kasım ayında ve 2017 Şubat ayında, vize dönemlerinde çok fazla ders ve proje aldığım için tanıdık bir doktor tavsiyesi ile concerta yazdırmıştık. Bir kaç kullandım ama sonuçta ilacı aldım bir faydasını görmesemde. Tabi 9 yıl olsa da Psikiyatri Muayene Tanısı olarak gözüküyor. Epikriz talep ettim, fakat anamnez veriyoruz tedavi olmadığı için dedi hastane. Muhtemelen ret olacak ama ihtimal dahilinde kendimizi anlatabilir miyiz, böyle bir durum ile karşılaştınız mı?

Indigo Hocam merhaba, Cadet Kurul aşamasındayım. Ben 31 yaşındayım, 95 doğumluyum. 2016 Kasım ayında ve 2017 Şubat ayında, vize dönemlerinde çok fazla ders ve proje aldığım için tanıdık bir doktor tavsiyesi ile concerta yazdırmıştık. Bir kaç kullandım ama sonuçta ilacı aldım bir faydasını görmesemde. Tabi 9 yıl olsa da Psikiyatri Muayene Tanısı olarak gözüküyor. Epikriz talep ettim, fakat anamnez veriyoruz tedavi olmadığı için dedi hastane. Muhtemelen ret olacak ama ihtimal dahilinde kendimizi anlatabilir miyiz, böyle bir durum ile karşılaştınız mı?
Açıkçası ön sağlıktan elenme riskiniz bulunuyor. Düzenli ilaç kullanımı olduğu için..

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.