Öyle miymiş, hiç bilmiyordum. Speaking biraz beni korkutuyor. Hayırlısı olsun herkes için.
Soruma yanıt vermissiniz ama görünmüyor tekrar yazar mısınızÖyle miymiş, hiç bilmiyordum. Speaking biraz beni korkutuyor. Hayırlısı olsun herkes için.
Öyle miymiş, hiç bilmiyordum. Speaking biraz beni korkutuyor. Hayırlısı olsun herkes için.
Soruma yanıt vermissiniz ama görünmüyor tekrar yazar mısınızÖyle miymiş, hiç bilmiyordum. Speaking biraz beni korkutuyor. Hayırlısı olsun herkes için.
Size de başarılar dilerim.ben de ayni sekilde basarilar simdidensinavinizdan sonra nasil gectigini duymayi cok isterim dilediginizce olsun insallah
cok tesekkur ederimm sizin de oyle ben de memnun oldumSize de başarılar dilerim.Enerjiniz çok güzel
, memnun oldum. Her şey gönlünüzce olsun.
![]()
sansiniz var tabiki geri donusler bitmeden umutsuzluga kapilmayalimIlk gun ilk 15 dakikada basvurdum mail veya sms donusu yok goruntulenme de yok hala sansim var mi soguk bir su iceyim mi ?
Merhaba, bende bol şans diliyorum. Mailde ne yazıyor? Sınavı tamamlamak için ne kadar süre verilmiş, ne yazıyor ? Ön değerlendirme mi geldi, direkt sınav bilgilerimi geldi?Merhaba, evet bugün geri dönüş aldım. 12 Kasım'da online sınava gireceğim. Siz aldınız mı?
Ön değerlendirmede sizi tanımak üzere belirli sorular soruluyor. Yüzme bilip bilmediğiniz, eğitim durumunuz vs. gibi. Ön değerlendirme sorularını tamamladıktan 5-10 dakika sonra İngilizce sınav linki gönderiliyor.Ön değerlendirmeye giren var mı 12 kasıma İngilizce sınavına kadar yapın diyor
Onu yapmadan sınav linki gelmiyor o zaman tamam teşekkürler.Ön değerlendirmede sizi tanımak üzere belirli sorular soruluyor. Yüzme bilip bilmediğiniz, eğitim durumunuz vs. gibi. Ön değerlendirme sorularını tamamladıktan 5-10 dakika sonra İngilizce sınav linki gönderiliyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.