Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Tecrübesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

vectorline

Üye
26 Ara 2025
37
22
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba pegasus sabiha gökçen tecrübesiz kabin memurluğuna 15 Ağustosta başvurdum hala geri dönüş olmadı profilim %89 başarılı gözüküyor anlamadım pegasusu çok istiyorum ajet mülkatım iyi geçti ajette. Önce pegasusu denemezsem içimde kalcak sizce bana geri dönüş yaparlar mı ne zaman yaparlar ??

• Like
Tepkiler: Violet035
Arkadaşlar merhaba pegasus sabiha gökçen tecrübesiz kabin memurluğuna 15 Ağustosta başvurdum hala geri dönüş olmadı profilim %89 başarılı gözüküyor anlamadım pegasusu çok istiyorum ajet mülkatım iyi geçti ajette. Önce pegasusu denemezsem içimde kalcak sizce bana geri dönüş yaparlar mı ne zaman yaparlar ??
Geri dönüş olur. 2026 ilk çeyreğe kadar devam eder dönüşler.

• Like
Tepkiler: Violet035
Ajette çalışmaya başlarsam sonra pegasus’un süreçlerini geçip istifa edip pegasusa geçebilir miyim?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.