Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende aynı şekil sorular o kadar kolaydı bu benim şahsi düşüncem ama kesinlikle ve kesinlikle bir kabin memuru adayına bu kadar kolay sorulmaması gerekiyordu gerek genel yetenek gerek ingilizce sınavı olsun b2-c1 arasında bir ingilizcem var sürenin tamamına bile ihtiyacım olmadı buna rağmen olumsuz bide şehir dışından geldim iyiki böyle oldu çünkü burda bedavaya kalmıyorum sonuçta zaten sizde ordaydınız diye düşünüyorum birisi kaç kişi alacaksınız sorusuna cevaben ilk başta o bize kalsın dedi hr uzmanı ama sonra galiba 40 , 50 kişi dedi şimdi ben bu durumda şunu sorarım biz bugün orda en az 200 kişiydik bir 200 de yarın gelecek en az 400 kişi çağırmışlar bu kadar az kişi alacaksanız niye bu kadar kişiyi çağırdınız bari bugünkü sınav ajet gibi online yapıp öyle bir ön eleme yapsaydınız sonuçta şehir dışından katılan benim gibi birçok kişi var
Olumsuz geldi bana nedense oysaki çokta iyi geçmişti neden acaba

• Like
Tepkiler: Daisydly
Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta iyi ki olmadı diyorum çünkü şehir dışından geldim ve kaldığım her güne extra masraf ve zaman kaybı. Mail attım en azından şeffaf bir şekilde süreç yönetilmesi adına sınav sonucu vs. istedim bakalım döneceklermi

Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta iyi ki olmadı diyorum çünkü şehir dışından geldim ve kaldığım her güne extra masraf ve zaman kaybı. Mail attım en azından şeffaf bir şekilde süreç yönetilmesi adına sınav sonucu vs. istedim bakalım döneceklermi
Amacım felaket tellalılık yapmak değil ama hiç zannetmiyorum çünkü daha işe alım uzmanının kaç kişi alacağını bilmediği bir şirketten şeffaflık beklemek çıkmaz ayın perşembesini beklemekle aynı zaten daha önce de bu platform sayesinde Pegasus un aday deneyimi konusunda ne kadar yetersiz olduğunu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam izmir'de yer hizmetleri içindi galiba yada ona benzer bir pozisyonda alım yapmışlsrdı alınan arkadaşlaşlara eğitim sınıflarınız açılınca haber verecez demişlerdi ve bu arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 ay beklemişlerdi bu gerçekten bizim gibi havacılık sektöründe çalışmak istiyenler için çok moral bozucu bir durum umarım aday deneyimi konusunda bir iyileştirme yaparlar bizim yaşadığımızı başka arkadaşlar yaşamaz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.