Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

inanna

Üye
3 Şub 2025
134
107
5
Merhabalar, genel yetenek testinde kalem kağıt kullanabiliyormuşuz, böyle bir sınav beklemiyordum okumadan direkt girdim ve haliyle zaman yetmedi.

İngilizcede tüm soruları doğru cevapladım.
Genel yetenek testinde matematik kısmında tüm soruları doğru cevapladım. İkinci kısımda her şeyi kafamdan yaptığım için sürem yetmedi.
Envanter testini de yapıp gönderdim.

Benzer bir durum yaşamış olan var mı? Geri dönüş alma ihtimalim var mı sizce?

Merhabalar, genel yetenek testinde kalem kağıt kullanabiliyormuşuz, böyle bir sınav beklemiyordum okumadan direkt girdim ve haliyle zaman yetmedi.

İngilizcede tüm soruları doğru cevapladım.
Genel yetenek testinde matematik kısmında tüm soruları doğru cevapladım. İkinci kısımda her şeyi kafamdan yaptığım için sürem yetmedi.
Envanter testini de yapıp gönderdim.

Benzer bir durum yaşamış olan var mı? Geri dönüş alma ihtimalim var mı sizce?
Merhaba ben de benzer bir durum yasadim, fakat benim icin matematik kismi cok zor gecmisti. matematik sorularini yetistiremedim. Bence geri donus alirsiniz cunku genel olarak herkes zor bir sinav oldugunu soyluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.