Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Genel yetenek sınavında sorular karışık mı geliyor yoksa belli bir sırası var mı
belirli bir sırası var ilk sorular matematik sonraki sorular sözel, soyut düşünme ve tablo grafik okuma şeklindeydi bendeki sıralama zamanı iyi yönetmek oldukça önemli zorlandığınız sorularda takılıp kalmayın ki kolay soruları daha rahatlıkla yapabilirsiniz. ben de süreyi yetiştirmekte zorlandım maalesef özellikle soyut düşünmedeki şekil soruları epey zorladı açıkçası, herkese başarılar

belirli bir sırası var ilk sorular matematik sonraki sorular sözel, soyut düşünme ve tablo grafik okuma şeklindeydi bendeki sıralama zamanı iyi yönetmek oldukça önemli zorlandığınız sorularda takılıp kalmayın ki kolay soruları daha rahatlıkla yapabilirsiniz. ben de süreyi yetiştirmekte zorlandım maalesef özellikle soyut düşünmedeki şekil soruları epey zorladı açıkçası, herkese başarılar
anladım teşekkür ederim

Ben ingilizce kısmını full bekliyorum ama genel yetenek kısmında Türkçe ve soyut düşünmeyi yaptım, ancak grafik okuma ve matematikte oyalandigım icin hepsi yetişmedi o nedenle kalanları salladım. Önemli olan kısım diye bir şey var mı yoksa tüm bölümlerin geneline eşit mi bakiyorlar ingilizce ve genel yetenek olarak?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.