Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
A

Anonymous (4f63)

Arkadaslar bugün olan sınavın cevapları açıklanmıs bana hâlâ mail gelmedi arkadaşıma red maili gitmiş bilginize.

Bana da az önce olumlu maili geldi yarın İngilizce sözlü mülakat var herkese başarılar diliyorum 🙏🏼

• Like
Tepkiler: Melomelomm
öncelikle herkese başarılar dilerim ben hala değerlendirme sürecinde gözüküyorum sınav için çağrılmadım maalesef. merak ettiğim bir şey var dün sınava çağrılan grupta ortalama kaç kişiydiniz? dönemsel açtıkları için çok fazla alım yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası o yüzden merak ettim. acaba benim gibi hala değerlendirme aşamasında olanlardan yeni bir grup çağırırlar mı diye bekliyorum :’) sizin düşünceleriniz neler? teşekkürler

Ben de aynı şekilde başvurdum geçtiğimiz senenin 10.ayında sonrasında sağlık beyanı doldurdum mart 3 ünde ama herhangi bir geri dönüş gelmedi gelen var mıdır acaba başka.İşe alım sürecine tıkladığımda sağlık durumu uygunluk beyanı tamamlandı diyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.