Pozisyon veya İlan Adı
GENÇELEBİ

nerissa252

Üye
3 Ocak 2025
44
15
35
Merhabalar,
Gençelebi kapsamında gelen ilanlara dönüş alan hiç oldu mu ? Bir kere daha açılmıştı ama şartları tamamen taşımama rağmen cv görüntünmesi olmadı. Şimdi yeni bir ilan geldi ama ona da pek umudum yok. Mülakata çağırılan veya bu ilan çerçevesinde işe giren varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar,
Gençelebi kapsamında gelen ilanlara dönüş alan hiç oldu mu ? Bir kere daha açılmıştı ama şartları tamamen taşımama rağmen cv görüntünmesi olmadı. Şimdi yeni bir ilan geldi ama ona da pek umudum yok. Mülakata çağırılan veya bu ilan çerçevesinde işe giren varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim
Sanki "Bakın gençler, biz de genç yetenek programı yapıyoruz" düşüncesiyle yayımlanan PR bir ilan gibi geliyor bana. Umarım yanlışımdır. :)

Hocam eğer böyleyse hiç açmasınlar 😆
Şirketin çalışan deneyimi algısını (özellikle potansiyel çalışanların) bir şekilde yükseltmesi gerekiyor, aslında bu da o yollardan birisi. Hayatta kalmak aslında amaçları. :)

Günahlarını almak istemem, belki de epey kişi istihdam ediliyordur bu programla. Ancak "ne, nasıl, ne zaman, kim, nerede" gibi soruları da sormak lazım. Anlatmaya gerek yok, hepiniz öğrendiniz ve hali hazırda biliyorsunuz, sektörümüzde işe alım süreçlerinin ne kadar şeffaf yürütüldüğünü. :)

• Like
Tepkiler: Airbird
Sanki "Bakın gençler, biz de genç yetenek programı yapıyoruz" düşüncesiyle yayımlanan PR bir ilan gibi geliyor bana. Umarım yanlışımdır. :)
O kadar insan bir umut başvuru yapıyoruz yazık. Önceki ilan da 3800 küsur başvuru almış ama süreç hakkında bilgilendirme yapılmadığı gibi nasıl işlediğine dair bir bilgi, veri de yok

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.