Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kaladinst

Üye
16 May 2026
7
1
0
Meslek
Akademik
Merhaba 2 yıl önce bir çapraz bağ ameliyatı geçirmiştim ve başarıyla sonuçlandı. 9 ay önce de bir menisküs ameliyatı geçirmiştim aynı şekilde başarıyla sonuçlandı doktorun söylemlerine göre. Eğer bir şansım var ise gelecek seneye başvurmayı düşünüyorum. Direkt elenir miyim yoksa bir ek incelemeden mi geçirirler? Çünkü fiziksel muayenede herhangi bir sorunum yok yalnızca mrda grade 2 dejenarasyon olarak gözüküyor menisküs tabi hala iyileşme aşamasında yaklaşık 1 yıl içerisinde daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Çapraz bağımda gözüküyor yalnızca ameliyat olduğum belli yani. Bir şansım var mıdır?

Hocam hiç ameliyat olmamış arkadaşların şansı oluyor özellikle Menisküs kısmında grade 1-2 seviyeleri ameliyat gerektirmediği için geçenleri duydum ama çapraz bağ ve genel olarak ameliyata durumlarından elenme ihtimalin çok yüksek diye biliyorum yinede araştırmak lazım ,denemek lazım , yeni güncel Mr isteyebilirler vs

Yani fonksiyonellik olarak hiçbir sorunum yok son mrimda da sorun olarak sadece grade 2 menisküs dejenerasyon gözüküyordu. Ameliyat olmuş olmak direkt elenme sebebi ise sonrasındaki sağlığa bakılmıyorsa yapacak bir şey yok.

Hocam hiç ameliyat olmamış arkadaşların şansı oluyor özellikle Menisküs kısmında grade 1-2 seviyeleri ameliyat gerektirmediği için geçenleri duydum ama çapraz bağ ve genel olarak ameliyata durumlarından elenme ihtimalin çok yüksek diye biliyorum yinede araştırmak lazım ,denemek lazım , yeni güncel Mr isteyebilirler vs
yazdığım mesajda sizi alıntılamamışım kusura bakmayın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.