Pozisyon veya İlan Adı
Yer hostesliği
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben 10 Martta yhm için gireceğim gireceğimiz sınavda yhm veya harekat için ayrım olacağını düşünmüyorum mülakat aşamasında değerlendirirler

ben de yhm için sınava gireceğim olanakları hakkında bilgisi olan var mıdır. forumda 2025 için 35k+günlük 400 yemek denmiş. Güncel midir acaba yoksa zamdan önceki maaş mıdır?

Baran tabiki de yardımcı olmaya çalışırım sormak istediğin soru varsa sor yine yardımcı olurum daha ilk deneyimin olduğu için bilmemen çok normaldir. Benim söylediklerim sana ithafen değildi. Hiç araştırmadan direkt hazıra konmak isteyen insanlara genel olarak konuşuyorum. Bizde bu yollardan geçtik. Heyecanını ve toyluğunu anlayabiliyorum. Ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum instagram tiktok bu platformlarda bile gördüğüm insanların sorularını yanıtlıyorum.
7 sayfalık forumda tek okuduğum anlamlı yorum arkadaşlar forumda bir çok sınav örnekleri var sizler ilk defa bu sınavlara girecek olabilirsiniz ancak forumda biraz araştırma yapmanızı öneririm örnek İngilizce ve genel yetenek sınavları mevcut adminlerimizin hazırladığı onları inceleyerek nasıl bir sınav ile karşı karşıya kalacağınızı az çok anlayabilirsiniz.TGS'nin sınav aşamaları online,yerinde sınav ve en son kurul mülakatı olmak üzere 3 aşamadan oluşuyor Çelebi'de online sınav,Türkçe mülakat ve İngilizce mülakatı olarak ilerlemekte.Yani soru bombardımanına tutmaktansa biraz forumları araştırmanızı öneriyorum.Fugo içinde evet önce ki senelerde kağıt üzerinde sınav gerçekleştirilmiş fakat bu sene nasıl bir formatta olacağını bilemiyoruz göreceğiz sınavdan geçmeniz halinde 12-13 Mart tarihleri arasında kurul mülakatına gireceksiniz ve mülakat Türkçe-İngilizce ilerleyecek bu kadar :)
Bu dediğiniz formları bulamadım nereden bulacağım yardımcı olabilir misiniz 🙏

Arkadaşlar geçen yıllarda fugonun sınavının kağıt üstünde olduğunu okumuştum. Sınavlar genel yetenek ve ingilizce olarak yapılır. Bazı firmalarda örneğin Çelebi önce seni genel yetenekte kontrol eder geçersen ingilizce sınavı açılır. Ama her firma mutlaka bu ingilizce ve genel yetenek sınavını yapar. Fugonun sınavlarının kolay olduğunu biliyorum b1 seviyesinde olan birisi bu sınavı geçer. Size verebileceğim tavsiye online sınav diye umursamayıp eşofmanla gelmeyin sınava orda insan kaynakları oluyor gerektiği zaman üst birimlerle tanışma görüşme sağlayabilirsiniz ne çok kurumsal ne de çok basic gelin. Geçen sezonlarda aynı gün mülakata çağırılıp çağırılmayacağı belli olmuştu. Kurul mülakatında çok spesifik sorular gelebiliyor.
Mülakata gidiyor musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.