Pozisyon veya İlan Adı
Yer hostesliği
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Beni saat 13:00 çift sıfır için çağırdılar ama herkes 9:30 yazmış 13.00 için çağrılan yok mu acaba 10 Mart günü saat 13:00

Arkadaşlar geçen yıllarda fugonun sınavının kağıt üstünde olduğunu okumuştum. Sınavlar genel yetenek ve ingilizce olarak yapılır. Bazı firmalarda örneğin Çelebi önce seni genel yetenekte kontrol eder geçersen ingilizce sınavı açılır. Ama her firma mutlaka bu ingilizce ve genel yetenek sınavını yapar. Fugonun sınavlarının kolay olduğunu biliyorum b1 seviyesinde olan birisi bu sınavı geçer. Size verebileceğim tavsiye online sınav diye umursamayıp eşofmanla gelmeyin sınava orda insan kaynakları oluyor gerektiği zaman üst birimlerle tanışma görüşme sağlayabilirsiniz ne çok kurumsal ne de çok basic gelin. Geçen sezonlarda aynı gün mülakata çağırılıp çağırılmayacağı belli olmuştu. Kurul mülakatında çok spesifik sorular gelebiliyor.

Arkadaşlar geçen yıllarda fugonun sınavının kağıt üstünde olduğunu okumuştum. Sınavlar genel yetenek ve ingilizce olarak yapılır. Bazı firmalarda örneğin Çelebi önce seni genel yetenekte kontrol eder geçersen ingilizce sınavı açılır. Ama her firma mutlaka bu ingilizce ve genel yetenek sınavını yapar. Fugonun sınavlarının kolay olduğunu biliyorum b1 seviyesinde olan birisi bu sınavı geçer. Size verebileceğim tavsiye online sınav diye umursamayıp eşofmanla gelmeyin sınava orda insan kaynakları oluyor gerektiği zaman üst birimlerle tanışma görüşme sağlayabilirsiniz ne çok kurumsal ne de çok basic gelin. Geçen sezonlarda aynı gün mülakata çağırılıp çağırılmayacağı belli olmuştu. Kurul mülakatında çok spesifik sorular gelebiliyor.
Yani sınav orda olcak ama yine online sınav gibi soru çözücez sadece yanımızda olucaklar doğru muyum

Ne diyosun ya ingilizcen de türkçen gibi mi
Tabi ki hayır takıldığım karıştırdığım bilmediğim kelimeler hala var ama kendimi ifade edebiliyorum konuşanı anlayabiliyorum inanılmaz akıcı olmasa da akıcı bir şekilde konuşabiliyorum önemli olan çok konuşmak değil doğru sözlerle ifade etmek b2 bir İngilizcem var yoksa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.