Pozisyon veya İlan Adı
Yer hostesliği
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Telefonum kapalıydı aramışlarda yarın tekrar arayacağım fakat sizi aradılar ne dediler online İngilizce sınavı mı olacak sadece dediler

Telefonum kapalıydı aramışlarda yarın tekrar arayacağım fakat sizi aradılar ne dediler online İngilizce sınavı mı olacak sadece dediler
Bana dediler ki iç AirPort hotel havalimanının içinden girişi 9.30 sa mülakatınız var dedi harekat için mi dedim evet dedi bu kadar

Çok kötü oldu ya en azından bilseydik ne soruyorlar ona göre hazırlanırız heyecan yapıp cevap vermeyip kaybetmektense
Yemin ederim harbiden ya
12.30 aradılar ingilizce mülakatınız ve genel yetenek sınavı var dediler 10 Mart IC AirPort hotelde bu kadar

Yemin ederim harbiden ya

12.30 aradılar ingilizce mülakatınız ve genel yetenek sınavı var dediler 10 Mart IC AirPort hotelde bu kadar
Anladım ben yine de kafama takılan şeyleri soracağım İnşallah cevap verirler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.