Yüz yüze ne soruyorlar birisi nolur açıklasın Allah rızası
kendini tanıt vs gibi günlük sorular diye düşünüyorum zoe bir durumda kalırsan naparsın vs gibi ben havaşa girdiğimde öyleydi en azından
Yüz yüze ne soruyorlar birisi nolur açıklasın Allah rızası
kendini tanıt vs gibi günlük sorular diye düşünüyorum zoe bir durumda kalırsan naparsın vs gibi ben havaşa girdiğimde öyleydi en azından
Yks sınavına mı giriyoruz 40 soru ne bana kimse test demedi yazıktır günahtır yemin ederim yüz yüze mülakatta ne soracaklar kiTest olursa 40 mantık Analiktik düşünme kolay oluyor bence Havaş’ın kolaydı baya İngilizcede genelde tenslerle ilgili oluyor ama yüz yüzedir yoksa niye konum ve saat versin
40 mantık Analiktik 80 İngilizce 2 de sesli İngilizce Havaş’ta böyle girdim ztn İngilizce biliyorsun iyi seviyedeysen tensler karışmıyorsa yüz yüze sınav hepsinde rahat olursunYks sınavına mı giriyoruz 40 soru ne bana kimse test demedi yazıktır günahtır yemin ederim yüz yüze mülakatta ne soracaklar ki
İşte kendini tanıt neden Fügo neden havacılık güçlü yönlerin vs vsGünlük sorulardan kastın ne peki
Tamam da knk yüz yüzeye çağırıyor ya orda gireriz sınava ya da direkt yüz yüzeye alırlar yoksa niye İC airpoet hotel 9.30 da olcak desin ???Arkadaşlar öncelikle İngilizce ve genel yetenek sınavları olumlu olacak ki kurul mülakatına hak kazanılsın , TGS de böyleydi Havaş da Fugo da
Harbidende yani boşuna mı çabalıyoruz madem test olacak niye en başından beri bir şey demediler mal gibi niye ortada bırakıyorlar insanıTamam da knk yüz yüzeye çağırıyor ya orda gireriz sınava ya da direkt yüz yüzeye alırlar yoksa niye İC airpoet hotel 9.30 da olcak desin ???
dostum her yerde her havalimanı şirketi böyle hostes ya da host olarak Thy gitmek istesen de aynı sistem önce online sınav yapılır elerler şuan Fugo yapcak mı bilmiyoruz gidince görcez ama yazılı olursak daha sonrasında yüz yüze görüşmeye çağrılır kurul karşısında İngilizce sözlü sınava girersinBen ekimden beri bu işi bekliyorum madem test yapacaklar niye baştan söylemiyorsunuz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.