Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu saatten sonra olumlu olacağını sanmıyorum hiç aklıma gelmeyen bir yerden elenmek de üzdü açıkçası. Gerçekten oturduğum konum hem havalimanına yakın ve çok fazla havalimanı çalışanı burda oturuyor hala inanamıyorum
benimki de iyi gecti ama form vermediler cikinca fark ettim😀

Benim hiç beklemediğim bir şekilde kötü geçti şöyle servis güzergahında oturmuyormuşum anlam veremedim. Oturduğum bölge havalimanı çalışanlarının yoğunlukla oturduğu bir yer ki kendimde Havaş’ta çalışırken yine burdan servise biniyordum . Girer girmez bu şekilde karşılanınca çok modum düştü açıkçası. Soruya da gelince bir gecikme var birazdan 10 numaralı gate de içecek servisimiz olacak cümlesini çevirn dedi bu kadar
Ben de tam servis güzergahında değilim arada kalıyorum bi 20 dakika falan yürümem gerekiyor sizin böyle mi yoksa bulunduğunuz konumdan hiç geçmiyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.