Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Seroo

Üye
8 Mar 2026
7
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar görüşmeye gidiyoruz sınavlara girip çıkıyoruz iyi hoş ama şuan bu şirkette hiç çalışan tanıdığı olan biri yok mu bir bilgi verse Allah rızası icin maaş ne ? Ya da tahmini olan var mı? Yan haklar ne ? Eğitim süreci maaşa dahil mi ? Çalışma ortamı nasıl vs ? Gibi çok merak edilen konular var

• Like
Tepkiler: nurhan
Arkadaşlar görüşmeye gidiyoruz sınavlara girip çıkıyoruz iyi hoş ama şuan bu şirkette hiç çalışan tanıdığı olan biri yok mu bir bilgi verse Allah rızası icin maaş ne ? Ya da tahmini olan var mı? Yan haklar ne ? Eğitim süreci maaşa dahil mi ? Çalışma ortamı nasıl vs ? Gibi çok merak edilen konular var
Forumda gördüğüm kadarıyla geçen sene 35.000 ve günlük 400₺ yemek şeklindeydi. Eğer gerçekten böyleyse %20 zamla 42.000 500₺ de yemek olur diye düşünüyorum bilmiyorum. Umarım bilgisi olan arkadaşlar vardır🙏

• Like
Tepkiler: Seroo
işe giriş evrağını mülakata giren herkese verdiler mi

nasıl geçti mülakatınız,neler sordular acaba bilgilendirebilir misiniz?
Benim hiç beklemediğim bir şekilde kötü geçti şöyle servis güzergahında oturmuyormuşum anlam veremedim. Oturduğum bölge havalimanı çalışanlarının yoğunlukla oturduğu bir yer ki kendimde Havaş’ta çalışırken yine burdan servise biniyordum . Girer girmez bu şekilde karşılanınca çok modum düştü açıkçası. Soruya da gelince bir gecikme var birazdan 10 numaralı gate de içecek servisimiz olacak cümlesini çevirn dedi bu kadar

Benim hiç beklemediğim bir şekilde kötü geçti şöyle servis güzergahında oturmuyormuşum anlam veremedim. Oturduğum bölge havalimanı çalışanlarının yoğunlukla oturduğu bir yer ki kendimde Havaş’ta çalışırken yine burdan servise biniyordum . Girer girmez bu şekilde karşılanınca çok modum düştü açıkçası. Soruya da gelince bir gecikme var birazdan 10 numaralı gate de içecek servisimiz olacak cümlesini çevirn dedi bu kadar
Yani onun bilgisini sonradan verselermiş bari size direkt olumsuz demeye getirip ardından soru sormaları garip olmuş üstelik tecrübeniz de mevcut. Şirketlerin her biri ayrı garip gerçekten. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için moralinizi bozmayın umarım olumlu dönüşler alırsınız🌸

• Like
Tepkiler: Kbrabulut
Yani onun bilgisini sonradan verselermiş bari size direkt olumsuz demeye getirip ardından soru sormaları garip olmuş üstelik tecrübeniz de mevcut. Şirketlerin her biri ayrı garip gerçekten. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için moralinizi bozmayın umarım olumlu dönüşler alırsınız🌸
Bu saatten sonra olumlu olacağını sanmıyorum hiç aklıma gelmeyen bir yerden elenmek de üzdü açıkçası. Gerçekten oturduğum konum hem havalimanına yakın ve çok fazla havalimanı çalışanı burda oturuyor hala inanamıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.