Pozisyon veya İlan Adı
Fugo Harekat Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

gnr01

Üye
29 Ara 2025
10
3
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, bugün fugo antalya harekat memurluğu için mülakata davet ettiler 10 martta genel yetenek ve ingilizce. Süreçle ilgili bilgilerinizi , sınava yönelik ne gibi sorular vs. çıkıyor deneyimlerinizi bilmek isterim şimdiden teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Kbrabulut
Arkadaşlar merhaba, bugün fugo antalya harekat memurluğu için mülakata davet ettiler 10 martta genel yetenek ve ingilizce. Süreçle ilgili bilgilerinizi , sınava yönelik ne gibi sorular vs. çıkıyor deneyimlerinizi bilmek isterim şimdiden teşekkürler.
Fugo'nun şartları nedir biliyor musunuz

Merhaba arkadaşlar ben ilanda yhm için başvuru yapmıştım salı günü olacak sınav yhm mi harekat için mi acaba nasıl öğrenebiliriz

Mülakat saati ve yeri neresi olarak söylediler hatırlıyor musunuz?

Arayan numaranın sonu neydi bugün beni arayan bir numarayı açmamıştım :(

ne zaman arandınız acaba birde arayan numaranın sonu neydi bilen var mı :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.