Banada 2 gün önce başvurmama rağmen onay maili gelmedi profil oluşturmak için yani normal mi sizce

Genelde herkese aynı gün geliyorsa Gelmedigi için mail atmak mı gerekir ozaman ik ya

İlana nereden başvurdunuz acaba ? Kariyer.netten başvurmuştum ben ama sadece başvuru iletilmiş özgeçmiş görüntülenmemiş bile farklı bir yerden mi başvurmak gerekiyordu? Ayrıca sadece kadın kabin memuru alımı yapıyorlar ?

İlana nereden başvurdunuz acaba ? Kariyer.netten başvurmuştum ben ama sadece başvuru iletilmiş özgeçmiş görüntülenmemiş bile farklı bir yerden mi başvurmak gerekiyordu? Ayrıca sadece kadın kabin memuru alımı yapıyorlar ?
kendi sitesinden başvurdum, freebird kabin memuru alımı diye aratırsanız karşınıza çıkar zaten site adım adım onlar size mail atıyorlar

Kariyerden başvurdum Web sitesinden başvurdum ama halen bir mail gelmedi Sizce ne yapmalıyım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.