Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ilan sartlarinda boyle bir sey görmedim. size nasil bir mail geldi acaba ?
Nedeni yazmıyor ama ben birçok ilana başvuruyorum böyle dönüş alıyorum. Çünkü Avrupa base olan bir yerde çalışıyorsan AB vatandaşı ya da çalışma iznin olması lazım yoksa red gelebiliyor. Sponsor olma durumu da havacılıkta kabin ve yer hizmetleri için çok zor olduğunu biliyorum.

Merhaba eski bir Freebird Airlines çalışanıyım eskisini atıp onlara durumu bildirirsen, pasaporta başvurduğunu gelmesini beklediğini açıklarsan insiyatif sağlarlar diye düşünmekteyim. Başarılar dilerim umarım güzel geçer sürecin
Merhaba :)
Size bir şey danışacaktım
Freebird kabin memurluğuna başvurdum profili de oluşturdum ancak gelen bir maille sürece devam edemeyeceklerini söylediler sınava dahi giremeden süreç sonlandırıldı neden böyle olduğunu anlayamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.