19 Mar 2025
5
2
0
Merhaba iyi günler, Flying chef pozisyonunun avantajları, çalışma şartları ve maaş durumu ile ilgili bilgi olan var mıdır? Ayrıca bu 20000bin türk lirası değerindeki ''uçabilir'' raporu nedir?
Teşekkürler.

Merhaba iyi günler, Flying chef pozisyonunun avantajları, çalışma şartları ve maaş durumu ile ilgili bilgi olan var mıdır? Ayrıca bu 20000bin türk lirası değerindeki ''uçabilir'' raporu nedir?
Teşekkürler.
Hocam uçakta çalışmak için shgm onaylı bir hastaneden detaylı bir sağlık raporu alıyorsun. ENabız kontrolü yapıyorlar mı bilmiyorum ama Thy flying chefleri aşırı önemsiyor ve pazarlamasında kullanıyor

Flying chef maaşları ne kadar şuan? Bir de senede 16 maaş doğru mu ayretten yan haklar nelerdir? Şuan bütün mülakatları geçtim maaş teklifini bekliyorum

Flying chef maaşları ne kadar şuan? Bir de senede 16 maaş doğru mu ayretten yan haklar nelerdir? Şuan bütün mülakatları geçtim maaş teklifini bekliyorum
Merhaba mülakatta sağlık kısmı nasıldı kabindeki şartlarla aynı mı e nabız vs? Bir de maaş teklifi geldikten sonra miktarı paylaşabilir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.