Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
10 ay önce başvurmuştum. Selectra. Tanı e nabızda yazmıyor
Anlıyorum. Psikiyatri muayenelerinde genelde tanı E-Nabız'da yazmıyor. Psikiyatri hastalarının veri gizliliği gereği sadece 'Psikiyatrik Muayene Tanısı' ya da randevusu şeklinde görünüyor. E-Devlet uygulamasında SGK üzerinden sorgularsanız ya da epikriz üzerinde tanıyı görebilirsiniz. Benim de bir tanım mevcut ve bir sonraki alımda Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı ilanına başvurmayı düşünüyorum. Kabin ilanına da 2022 yılında başvurmuş ve sağlıkta başka bir tanıdan elenmiştim o yüzden soruyorum. Anlyışınız için teşekkür ederim. 🙏🏻

Şikayetler kısmı ise şöyle: moralsizlik, sıkıntı, ders çalışamama, geç uyuma, iştahsızlık, ebeveynleri ile görüşüldü, şimdiki ana dönmekte zorlanma

Merhabalar, yakın zamanda kurul mülakatına girdim. Gayet iyi de geçti açıkçası geçtiğimi tahmin ediyorum ama bir sonraki aşama olan sağlık ile ilgili kafamda büyük bir soru işareti var.

23 kasım 2016 tarihinde üniversite tercihi yapmayıp mezuna kaldığım yıl ailem beni bir psikiyatriste götürmüştü özel hastaneye sınav stresi vs. için.

E-nabızda bu ziyaret psikiyatrik muayene tanısı olarak yazıyor. Altında da selectra 50 mg yazıyor. Ben bu ilaçı reçete ile alıp birkaç ay boyunca içtim. Sonraki ziyaretler ise şu şekilde: 23 ocak-15 mart-13 nisan-5 mayıs-31 mayıs

Yani 6 kez gitmişim ve hepsinde psikiyatrik muayene tanısı ve selectra 50 mg yazıyor. Daha sonra hayatımda hiç psikiyatriste gitmedim. Sadece sınav stresiydi konu.

Bu durum kesinlikle elenme sebebi midir sizce yoksa az da olsa geçme ihtimalim var mıdır ne düşünüyorsunuz bu konuda. Moralim çok bozuluyor bu konu aklıma geldikçe gerçekten.
epikriz raporunuzu nerden aldınız

2016da gittiğim hastaneye gidip istedim epikriz orada verdiler. E nabıza yansımadı yok
Gittiğiniz bölümruh sağlığı ve sinir hastalıkları bölümü ise THY buraya ekstra özen gösterir fakat aynı tanıyı tüm hekimler koyabiliyor süreç kendinize özel olduğu için şansınızı deneyin ve tanının 18 yaşınızdan önce olması da pozitif etki sağlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.