Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Unknnowwn

Üye
17 Ara 2025
41
7
5
Meslek
Yer Hizmetleri
6 Nisan pazartesi günü (yer hizmetleri memurluğu mülakatları sonrası son aşama olarak) istasyon müdürü Halil beyle bir görüşme yaptım en geç salı günü olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacağı söylendi fakat hâla bir haber yok. Bilgisi olan aynı aşamalardan geçen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim 🙏teşekkürler

6 Nisan pazartesi günü (yer hizmetleri memurluğu mülakatları sonrası son aşama olarak) istasyon müdürü Halil beyle bir görüşme yaptım en geç salı günü olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacağı söylendi fakat hâla bir haber yok. Bilgisi olan aynı aşamalardan geçen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim 🙏teşekkürler
Merhaba genel yetenek ve ingilizce sınavından kaç gün sonra geri dönüş aldınız acaba

İk ya danisin bence daha fazla belirsizlikte kalmayin

Merhaba mülakatta ingilizce ve türkçe neler soruldu size

Kariyer.netten başvuru yapmıştım sorular da ingilizce olarak
Bugün hava nasıl
Gelecekte ki hedeflerin neler
Dün ne yaptın bunları hatırlıyorum Türkçe mülakatta da kendinden bahset hedeflerin neler gibi sorular

• Like
Tepkiler: hellyyyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.