Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu tecrübesiz
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

flyingcat

Üye
13 Mar 2025
48
11
5
merhaba yaklaşık 2 senedir pegasusun ilanlarına basvuruyorum ve bekliyorum gecen hafta istanbul base icin mülakat maili aldım saglık beyanı olarak 26 sında oraya gidecegim.Bugün antalya base icin bir mail daha gelmis yine saglık beyanı.bu konu hakkında bilgisi olan var mı ne yapmalıyım diğer insanlarında hakkına girmek istemem

merhaba yaklaşık 2 senedir pegasusun ilanlarına basvuruyorum ve bekliyorum gecen hafta istanbul base icin mülakat maili aldım saglık beyanı olarak 26 sında oraya gidecegim.Bugün antalya base icin bir mail daha gelmis yine saglık beyanı.bu konu hakkında bilgisi olan var mı ne yapmalıyım diğer insanlarında hakkına girmek istemem
merhaba saw ve ayt base başvuruluyum, saw icin mail aldim ancak ayt olmasini cok istiyorum. ben de bu konuda aradayim acaba mail alir miyim beklemeli miyim diye

merhaba saw ve ayt base başvuruluyum, saw icin mail aldim ancak ayt olmasini cok istiyorum. ben de bu konuda aradayim acaba mail alir miyim beklemeli miyim diye
pegasusta km olarak calısan bir arkadasıma sordum iki basvuruda aynı havuza düsüyor 2sinede cevap vermeni tavsiye etmem dedi ben antalyayı kafamda eledim direkt cuma günü gidicem istanbuldakine bana kalırsa sen de istanbuldakini denemelisin kesinlikle çünkü dönüşler her zaman olmuyor ve gerçekten uzun bir süreç ama yinede sen bilirsin

pegasusta km olarak calısan bir arkadasıma sordum iki basvuruda aynı havuza düsüyor 2sinede cevap vermeni tavsiye etmem dedi ben antalyayı kafamda eledim direkt cuma günü gidicem istanbuldakine bana kalırsa sen de istanbuldakini denemelisin kesinlikle çünkü dönüşler her zaman olmuyor ve gerçekten uzun bir süreç ama yinede sen bilirsin
teşekkür ederim ben antalyada yaşama imkanım olduğu için diğer yoldayım yani ayt maili gelme olasılığı da yüksek mi bunu yanıtlamamalı mıyım?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.