4 Mar 2025
32
9
5
Sağlık evraklarını teslim ederken,olumsuzluk yaşayan arkadaşlar yazabilir mi?

Lütfen konu dışında yorum yazmayın. LÜTFEN.

Sağlık evraklarını teslim ederken,olumsuzluk yaşayan arkadaşlar yazabilir mi?

Lütfen konu dışında yorum yazmayın. LÜTFEN.
Bende çok merak ediyorum bilgi almak istiyorum benim de sağlık la ilgili sorunum çıktı doktor bana bavul taşıyamazsın vs dedi bende benim bavulla işim yok ben teknisyen olarak başvuru yaptım atölye de çalışacağım dedim tamam o halde ben bi gidip sorayım dedi sonra geldi bir şeyler yazdı rapora tamam dedi gidip evraklarını İK tarafına teslim edebilirsin dedi . Benden önce evrak teslim eden kişilere bugün yarın evrak için ararlar dedi ama ben teslim ettim tamam çıka bilirsin eğitim için sizi ararlar dediler ama ben sonuç ne oldu anlamıyorum

Benim evrak teslim ettim çarşamba eğitim için dönüş olmadı saglık rapor bişey çıkmadı ama e nabız eskiden boyun fıtıgı vardı onu gördü ama orda çalışan arkadaşlarıma sordum boyun fıtıgı önemli değil dediler bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.