Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
22 Tem 2025
5
0
0
30
İstanbul Zeytinburnu
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar arkadaşlar, bana bugün TGS den olumlu mesaj geldi gerekli evrakları istemişler ehliyet foto evlilik cüzdan foto nüfus cüzdan foto vs. Gibi evraklar istemişler yani foto derken normal fotokopimi istemiş acaba yoksa benmi yanlış anlıyorum lütfen bilenler yazabilirmi şimdiden teşekkürler.

Bayrampaşa da mediworld tıp merkezi var çok zaman olmadığı için araştıramadım tahliller 1700 tl tuttu ama bel grafisine ayrı ücret aldılar kazaıklandım toplamda 4500 filan ödedim bütün tetkiklere hepsi toplamda 1 saate çıktı

Dikkat iş sağlığı var, tekstilkentte. Onlar sizi akulab’a yönlendiriyor, fiyatı uygun olabilir. Sormanızı tavsiye ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.