Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba Etihad'a başvurdum bundan 2 ay önce bana video mülakat attılar en son geçen sene elendiğimde sadece kendimizi atıyorduk videoyu tekrar silip silip yükleyebiliyorduk şuan aynı durum mu giren var mıdır en son neler çıkıyor bu mülakatta
Merhaba, ben de geçenlerde girmiştim. Video mülakat için istediğiniz kadar deneme yapıp o şekilde yükleyebiliyorsunuz videolarınızı. İlk soruyu ayakta cevaplıyorsunuz, boyunuzdan ve iş deneyiminizden bahsediyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam dört tane de soru sormuşlardı, soruların hepsi de internette vardı zaten, biriyle hemen iletişim kurmanız gereken bi durumu örnek verin gibi sorulardı.
Hocam dönüş yapılınca size burdan haberleşelim ben de geçen sene girdiğimde bir kaç soru vardı, dün girdim bu sefer 100den fazla soru çözdüm video çektim yorucuydu. Dönüş yapılınca haber vericem size
ben daha önceleri girmiştim, iki hafta içerisinde olumsuz dönüldü bana. aslında cevaplarımdan emindim, çok da hazırlanmıştım ama neden elendiğimi anlayamadım maalesef. telefonumun kamerası ve ışık kötüydü biraz, belki etkilemiştir, bilemiyorum. umarım sizinki olumlu sonuçlanır
ben daha önceleri girmiştim, iki hafta içerisinde olumsuz dönüldü bana. aslında cevaplarımdan emindim, çok da hazırlanmıştım ama neden elendiğimi anlayamadım maalesef. telefonumun kamerası ve ışık kötüydü biraz, belki etkilemiştir, bilemiyorum. umarım sizinki olumlu sonuçlanır
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.