Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mellv

Üye
14 Kas 2025
25
9
5
Meslek
Kabin
Bugün Etihad’dan Paris Open Day için mail aldım. Daha öncesinde online video assessmentı tamamlamıştım. Bu şekilde mail alan oldu mu? Ve katılım sağlamak gerekiyor mu bilmiyorum. İstanbul için planlanmış bir open dayleri olduğu bilgisi internet sitesinde yazıyor. Bu konuda fikri olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bugün Etihad’dan Paris Open Day için mail aldım. Daha öncesinde online video assessmentı tamamlamıştım. Bu şekilde mail alan oldu mu? Ve katılım sağlamak gerekiyor mu bilmiyorum. İstanbul için planlanmış bir open dayleri olduğu bilgisi internet sitesinde yazıyor. Bu konuda fikri olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
bana da geldi aynı şekilde

O
İstanbul için open day planlaması olduğu nerede yazıyor acaba

O

İstanbul için open day planlaması olduğu nerede yazıyor acaba
Merhaba cabin crew-worldwide yazan bölümde “Upcoming Events” kısmında şu an Paris Londra ve Barselona görünüyor. Bu tarihlerde müsait değilseniz gelecek etkinliklere katılabilirsiniz yazıyor içinde İstanbul da var ama net tarih kesinleşmemiş sanırım. İnternet sitesinde yazıyor bakabilirsiniz. Paris open day’e katılamayacaksak bir mail atmak gerekir mi bilginiz var mı?

• Like
Tepkiler: nbarisb
sizce bu mail başvuran herkese gitti mi? yoksa shortliste mi alındık maili alanlar olarak? booked deyince sistem bizi uygun gördü o yüzden mail geldi gibi bir anlayış oluştu bende

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.