Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Mantıklı... Belki o yüzden fotoğraf çekmeyin okutun sadece dediler. Ama böyle yapmaktansa ilgi çeken cv'leri önceden online başvuruyla alıp open day'e daha potansiyeli olan kişileri çağırsalar daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum. İki taraf da zaman ayırıyor sonuçta.
Öyleyse QR okutup başvuru formunu dijital olarakta dolduran kişiler bir tık önde olan potansiyel adaylarken, QR gösterilmeyen adaylar direkt OLUMSUZ mu oluyor?

Öyleyse QR okutup başvuru formunu dijital olarakta dolduran kişiler bir tık önde olan potansiyel adaylarken, QR gösterilmeyen adaylar direkt OLUMSUZ mu oluyor?
Ben qr verilmeyen kimseyi görmedim. Bence öyle bir şey yapmazlar. Ama arkadaşın tahmini mantıklı, bir şekilde o kısa sürede kafalarında olumsuz ise farklı bir qr gösteriliyor olabilir.

Ben qr verilmeyen kimseyi görmedim. Bence öyle bir şey yapmazlar. Ama arkadaşın tahmini mantıklı, bir şekilde o kısa sürede kafalarında olumsuz ise farklı bir qr gösteriliyor olabilir.
Siz hangi üniversite bölümünden mezunsunuz, gözlemlerime göre birçok milletten ve bölüm mezunlarından gelen adaylar vardı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.