Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba, ben open day için başvuru yapmadım ama online olarak cv yüklemiştim. CV yükledikten 20 dakika sonra self introduction için mail geldi. Süreç bu kadar hızlı ilerliyor mu gerçekten? ve self introduction videosunu yükledikten sonra open day'e mi katılmam gerekecek? süreç nasıl işliyor?
Merhaba siz açık güne mi yoksa genel alıma mı başvuru yaptınız ? Video maili genel alıma başvuru yapan adaylara iletiliyor. Açık gün için istenmiyor.

Merhaba siz açık güne mi yoksa genel alıma mı başvuru yaptınız ? Video maili genel alıma başvuru yapan adaylara iletiliyor. Açık gün için istenmiyorgenel alım
Ben genel alım için başvuru yaptım. Diğer havayollarına kıyasla ilk 20 dakika içinde böyle bir şey istenince şaşırdım açıkçası. Peki video yükledikten sonraki sürece dair bilginiz var mı? Video yüklendikten sonra open day için vs davet mi iletiliyor yoksa süreç online mı devam ediyor?

Ben genel alım için başvuru yaptım. Diğer havayollarına kıyasla ilk 20 dakika içinde böyle bir şey istenince şaşırdım açıkçası. Peki video yükledikten sonraki sürece dair bilginiz var mı? Video yüklendikten sonra open day için vs davet mi iletiliyor yoksa süreç online mı devam ediyor?
Ben 9 ocak’ta videoları kaydedip gönderdim. Hâlâ inceleme aşamasında. Açık güne başvurdum gitmeyi planlıyorum

• Like
Tepkiler: rita

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.