Pozisyon veya İlan Adı
Etihad Kabin Memurluğu Mülakatı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 🤩 Benim merak ettiğim bu Open Day'de gerçekleşen ingilizce kısımlar bizim şirketlerdeki mülakatlar gibi değil ilk etapta (yani klasik kendinden bahset vs.) burdaki süreçlere nasıl çalışabiliriz? Genelde bir resim, bir kart üzerinden bi roleplay mı geliyor, bunlara hazırlanmak için nelere çalışabiliriz acaba

Yok ben baska bir takipçinim youtubeden geldim.Ajet olmadıysa da en iyisi olmuş tebrik ederim😄Bu arada aylık 100 saat ucus cok yorucu oluyormu,ayda kaç gün ucuyorsunuz tahmini,ve uzun ucuslarmı oluyor yatılı?Bunları da cevaplayabilir misin
He pardon valla ajet kabul etmedi daha iyisine girdik ya xd 100 saat biraz yoruyo napalim ekmek parasi ornegin ocak 17 sektor yapmisim 7 layover ulh (ultra long haul) ucusu henuz yapmadim martta yapcam ilk defa max 8 saat yaptim uzun ucus su ana kadar

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 🤩 Benim merak ettiğim bu Open Day'de gerçekleşen ingilizce kısımlar bizim şirketlerdeki mülakatlar gibi değil ilk etapta (yani klasik kendinden bahset vs.) burdaki süreçlere nasıl çalışabiliriz? Genelde bir resim, bir kart üzerinden bi roleplay mı geliyor, bunlara hazırlanmak için nelere çalışabiliriz acaba
Rica ederim open day ilk gunu 5dk interaction bile surmuyo recruiterla kisa kendimizden bahsediyoz belki kart sectirir ingilizce kelime onu biraz aciklamani ister vs

Olabildigince speaking practice yapmak lazim ayna karsisi olur kendini videoya cekip onu analiz edebilirsin surekli konusmak lazim bence

Youtube kanalimda acikladigim video var sureci bakabiliesin

Rica ederim open day ilk gunu 5dk interaction bile surmuyo recruiterla kisa kendimizden bahsediyoz belki kart sectirir ingilizce kelime onu biraz aciklamani ister vs

Olabildigince speaking practice yapmak lazim ayna karsisi olur kendini videoya cekip onu analiz edebilirsin surekli konusmak lazim bence

Çok teşekkürler tüm bilgiler için hemen izlicem, yolun açık olsun iyi uçuşlar ❤️

Değerli yorumların için thanks a lot dostum.
Bir kaç sorum olucak benim için biraz hayati cevap verirsen mutlu olurum. Yüzümde sivilce izleri var öyle çok yoğun değil sence open dayde elerler mi sivilce izlerim var diye?
Birde ilk gün 5 dk speaking oluyor demişsin mesela kart seçtirip konuştuğumuzda illa 1 2 dk mı konuşmak gerekiyor yoksa 30 sn bile konuşsak geçer miyiz? Çünkü öyle bi kelime gelebiliyo ki random fazla konuşamıyorsun aklına gelmiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.