Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Bir de cevaplarınızı chatcpt ile duzeltebilirsiniz ama kesinlikle chatcptden hazir cevap alıp ezberleyip girmeyin motivasyona cok dikkat ediyorlar bu isi neden istedigini onlara gostermen gerekiyor.

Onu bilmiyorum ben videolu mülakata girdim 5 tane video cektim ve personality soruları vardı ve senaryo soruları vardı onlar çoktan seçmeliydi sonra başarılı olduğuma dair mail geldi sonra da davet için anket emaili geldi . İstanbul için
Videolu sorularda ve senaryolardaneler soruldu yardımcı olma şansınız var mı

Ben youtubedan videolara bakıp girmiştim ama sinav beni baya zorlamisti cunku senaryo sorulari vardı onları 4 secenekten hangisi seni daha az temsil ediyor hangisi seni daha cok temsil ediyor gibj sorular vardi en sonda kisilik envanteri vardı baya uzun surmustu
1 saatte hepsini yetiştirebildiniz mi peki yoksa 1 saati geçti mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.