Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
şirkete girmek için asıl önemli olan yeteneklerimiz neler dil becerilerimiz ne seviyede olmalı ve ICAO gibi aviation languange ye hakim olmalı mıyız yoksa sadece iletişim becerilerimiz mi ön planda olmalı ?

Öncelik ingilizce kesinlikle muazzam muntazam olmasına gerek yok özellikle grammer olarak. Ancak normal bir konuşma yapabilecek seviyede kesinlikle olmalı. Kıyafet/Saç/makyaj zımbırtılarına dikkat edin. Birkaç fotoğraf bakın etihad memurları nasıl gözüküyor ona göre görünüşünüzü hazırlayın. Gülümseyin ve kesinlikle neden bu meslek dendiği zaman ''Dünyayı gezmek istiyorum'' gibi bir cevap vermeyin .. Yani ben recruiter olsam buna o zaman bilet al gez diye cevap veririm hahaha. Chat gpt veya google gemini ile pratik yapın.. Söyleyin körfez ülkelerindeki bir havayolunun işe alımcısı gibi davransın ve size mülakat yapsın.. Gireceğiniz şirketleri araştırın.. notlar alın hangi şehir base para birimi nedir hangi yıdla kuruldu şirketin vizyonu nedir . vs vs diye türetilebilir
Çok teşekkür ederimmmm, bi de merak ettiğim Tr'de firmalarda kilo-boy süreçleri çok zorlayıcı oluyor, Open Day'ler veya genel olarak Etihadın böyle bir kilo sınırlaması vs oluyor mu. Boyun minumum 160 olduğunu 212'ye ulaşılması gerektiğini gördüm ama kilo kısmından emin olamadım. Eksik veya fazlalık durumları oluyor mu

Çok teşekkür ederimmmm, bi de merak ettiğim Tr'de firmalarda kilo-boy süreçleri çok zorlayıcı oluyor, Open Day'ler veya genel olarak Etihadın böyle bir kilo sınırlaması vs oluyor mu. Boyun minumum 160 olduğunu 212'ye ulaşılması gerektiğini gördüm ama kilo kısmından emin olamadım. Eksik veya fazlalık durumları oluyor mu
Boy 163 etihad için. BMI önemli sonuçta insan önünde bir meslek o yüzden ister istemez fiziksel fitlik aranıyor

• Like
Tepkiler: ultraviolence
şirkete girmek için asıl önemli olan yeteneklerimiz neler dil becerilerimiz ne seviyede olmalı ve ICAO gibi aviation languange ye hakim olmalı mıyız yoksa sadece iletişim becerilerimiz mi ön planda olmalı ?
Bu iş %100 iletişim arkadaşlar. İnsanları tanıyabilmek derdini anlayabilmek ve sabırlı olmak. Atom parçalamıyoruz sonuçta. Safety Security çok önemli ancak standartları uyguladığın zaman zaten güvendesin ve zor birşey değil. Asıl bilinmez insanların davranışları alttan gir üstten çık bir şekilde gönül almalısın :D Ayrıca işe girince tüm eğitim veriliyor. Tamamen boş bir kafayla gelsen bile herşeyi sana veriyorlar zaten.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.