Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar öncelikle tebrik ederim emniyetli uçuşlarınız olsun. Aylık ortalama uçuş saatiniz ne kadar, mesleğin ilk aylarında uzun süren uçuşlar sizi nasıl etkiledi?🙏
Yaz aylarında 110 saat uçuş süresini gördük. Ancak ayda ortalama 3 ABD uçuşu yapıyorum A350 filosunda olduğum için. Kafadan 3 uçuş 80 küsür saat uçuş demek oluyor ve bir iki turnaround oluyor veya olmuyor.. Yani bolca off günüm oluyor genelde 4-5 gün blok offlarım vs.. Dinleniyorum kendimi yormuyorum. Uzun uçuşlara da TK dan alışığız.. Flying Chef olarak uçuş limiti olmadığı için bol bol uçurdular bizi orada :)

• Like
Tepkiler: Maide
Open Day ile ilgili önerileriniz nediirrr, nasıl hazırlanırsak daha iyi olur nelere dikkat edelim, ve çok tebrik ederim sizi🩷
Öncelik ingilizce kesinlikle muazzam muntazam olmasına gerek yok özellikle grammer olarak. Ancak normal bir konuşma yapabilecek seviyede kesinlikle olmalı. Kıyafet/Saç/makyaj zımbırtılarına dikkat edin. Birkaç fotoğraf bakın etihad memurları nasıl gözüküyor ona göre görünüşünüzü hazırlayın. Gülümseyin ve kesinlikle neden bu meslek dendiği zaman ''Dünyayı gezmek istiyorum'' gibi bir cevap vermeyin .. Yani ben recruiter olsam buna o zaman bilet al gez diye cevap veririm hahaha. Chat gpt veya google gemini ile pratik yapın.. Söyleyin körfez ülkelerindeki bir havayolunun işe alımcısı gibi davransın ve size mülakat yapsın.. Gireceğiniz şirketleri araştırın.. notlar alın hangi şehir base para birimi nedir hangi yıdla kuruldu şirketin vizyonu nedir . vs vs diye türetilebilir

Yaz aylarında 110 saat uçuş süresini gördük. Ancak ayda ortalama 3 ABD uçuşu yapıyorum A350 filosunda olduğum için. Kafadan 3 uçuş 80 küsür saat uçuş demek oluyor ve bir iki turnaround oluyor veya olmuyor.. Yani bolca off günüm oluyor genelde 4-5 gün blok offlarım vs.. Dinleniyorum kendimi yormuyorum. Uzun uçuşlara da TK dan alışığız.. Flying Chef olarak uçuş limiti olmadığı için bol bol uçurdular bizi orada :)
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için😊✈️

merhaba tebrik ederim oncelikle! saglik kontrollerinde surec nasil gerceklesiyor acaba?

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle.
Benim sorularım ise şu şekilde:
- şirketin verdiği lojmanda mı ikamet ediyorsunuz? Ülke nasıl para biriktirmek mümkün mü?
- istek boş ve yatı taleplerinin karşılanma oranları nasıl?
- okeyli yıllık izin passı gibi bi uygulama var mı?
- rapor alırsanız kesintisi nasıl oluyor savunma vb istiyolar mı?
Teşekkürler.

merhaba tebrik ederim oncelikle! saglik kontrollerinde surec nasil gerceklesiyor acaba?
Teşekkürler :) Sağlık için Abu Dhabiye geliyorsunuz. İşe girdikten sonra yapılıyor. Çok basit bir muayene öyle derinlemesine bakılmıyor. (ama bir sağlık sorununuz varsa bu mesleği yapmanızı önermem dahada kötüye götürür herşeyi )

• Like
Tepkiler: Yglmkl
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle.
Benim sorularım ise şu şekilde:
- şirketin verdiği lojmanda mı ikamet ediyorsunuz? Ülke nasıl para biriktirmek mümkün mü?
- istek boş ve yatı taleplerinin karşılanma oranları nasıl?
- okeyli yıllık izin passı gibi bi uygulama var mı?
- rapor alırsanız kesintisi nasıl oluyor savunma vb istiyolar mı?
Teşekkürler.
Evet lojmanda kalıyorum çok rahat. Para biriktirmek kesinlikle mümkün.
İzin istediğimde genelde geliyor. Yatı uzun zamandır istemiyorum nereye verirlerse gidiyorum
Bedava verdikleri bir gidiş dönüş yıllık izin bileti var. Onun dışında garanti bilet imkanı da var ama pahalı oluyor diğerine göre ve her zaman bulunmuyor
rapor kısmına girmeyeceğim :D havacılık burası sence rapora laf söylemeyen şirket var mıdır :)

renk korlugu ethiadta kabin memuru olmak icin engel mi peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.