Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

azraaaag

Üye
24 May 2026
5
2
0
Meslek
Kabin
videolu mulakata girdim sonrasında bana bi link gönderdiler o formu doldurdum hala cevap gelmedi sizde de mi böyle oldu arkadaşlar

• Like
Tepkiler: airborn3
videolu mulakata girdim sonrasında bana bi link gönderdiler o formu doldurdum hala cevap gelmedi sizde de mi böyle oldu arkadaşlar
Merhaba ,
Size gelen linkteki form ne hakkındaydı? Ben daha video mulakat mailing yeni aldim. Etihad’ın online surecini dogru anladiysam daha sonrasinda sizi ya online ya da en yakin zamandaki mulakata cagiracaklarini dusunuyorum. ( Eylul ayinda olacagini gordugum istanbuldaki open day)

ben ilk online başvurdum daha sonra videolu mülakata girdim bi kaç videolu sorudan sonra test çıktı ve onları çözdüm 2-3 hafta sonrada link gönderdiler o linkten form doldurdum boy kilo bilgilerimi girmemi istediler ve bi kaç soru sordular bi kaç gün öncede incelemedesiniz diye mail geldi ama hala cevap gelmedi bunu sormuştum genel olarak böyle miydi diye ilk defa yabancı şirket denedim de

• Like
Tepkiler: sulefnx
ben ilk online başvurdum daha sonra videolu mülakata girdim bi kaç videolu sorudan sonra test çıktı ve onları çözdüm 2-3 hafta sonrada link gönderdiler o linkten form doldurdum boy kilo bilgilerimi girmemi istediler ve bi kaç soru sordular bi kaç gün öncede incelemedesiniz diye mail geldi ama hala cevap gelmedi bunu sormuştum genel olarak böyle miydi diye ilk defa yabancı şirket denedim de
Merhaba başvurunuzdan kaç gün sonra dönüş aldınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.