ben hali hazırda online olarak başvurmuştum adana da yaşıyorum İstanbul a gelip yüz yüze de başvuru yapmamın bir yararı olur mu sizce ?

Ne kadar ingilizce isterler sizce? ana dil gibi konuşan mı alırlar?
Sordukları sorulara cevap vermek ve anlamak bence yeterli olur yani anadili İngilizce olan bi ülkeden alım yapılmıyor sonuç olarak onun bilincindedirler. Ha o şekilde konuşmak avantaj sağlar mı tabi ki sağlar.

ben hali hazırda online olarak başvurmuştum adana da yaşıyorum İstanbul a gelip yüz yüze de başvuru yapmamın bir yararı olur mu sizce ?
online yaptıysanız yeterli bence sonuçta buraya kadar gelip bırakacağınız da aynı cv olacak masraf olmamış olur. Masraf ederim İstanbul’u görmüş olur cv de bırakırım diyorsanız gelebilirsiniz istanbula tabi :)

Siz bilirsiniz ancak açık gün etkinlikleri daha hızlı sonuçlanabiliyor.

Sizden ricam süreci nasıl oluyor baştan sona anlatabilir misiniz acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.