Pozisyon veya İlan Adı
Etihad airways
Bugün İstanbul assessment day için grup mülakatına geçebilen var mı?
Merhaba, ben yaklaşık iki hafta önce etihad cabin crew- worldwide ilanına başvurdum. Hemen sonra video assesment interview için gerekli linki attılar ben de birkaç gün içinde vidyoları yükledim. Henüz geri dönüş alamadım. Size ne kadar sürede geri dönüş yaptılar?

Merhaba, ben yaklaşık iki hafta önce etihad cabin crew- worldwide ilanına başvurdum. Hemen sonra video assesment interview için gerekli linki attılar ben de birkaç gün içinde vidyoları yükledim. Henüz geri dönüş alamadım. Size ne kadar sürede geri dönüş yaptılar?
Ben de aynı şekilde sizin gibi bu ilana başvurdum, 2 Kasım’da video assessmentı göndermiştim. Otomatik bir rapor gönderdiler maille onun dışında geri dönüş almadım henüz.

Merhaba,
Bende Etihad ilanına yeni başvuru yaptım. Video assesment interview için link gönderdiler. Süreç hakkında deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim. Sorular nasıldı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben şahsım adına konuşuyorum. Etihada birkaç kez başvurdum ve hep bu online video assessment zıkkımında elendim😭 6 ay bekleme süresi var. internette yazıyor sorular, aratırsanız görürsünüz. Yani sorulara gerek yapay zeka gerek kendi düşüncelerim yardımıyla cevap verdim gülümseyerek profesyonel şekilde ve ne hikmetse asla ötesine gidemedim. Emirates ve qatara kıyasla biraz daha farklı süreçleri

• Like
Tepkiler: SophiaYnk
Ben şahsım adına konuşuyorum. Etihada birkaç kez başvurdum ve hep bu online video assessment zıkkımında elendim😭 6 ay bekleme süresi var. internette yazıyor sorular, aratırsanız görürsünüz. Yani sorulara gerek yapay zeka gerek kendi düşüncelerim yardımıyla cevap verdim gülümseyerek profesyonel şekilde ve ne hikmetse asla ötesine gidemedim. Emirates ve qatara kıyasla biraz daha farklı süreçleri
Anladım. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur 🪻

• Like
Tepkiler: Birumutuçmak
Tkdan cevap geldi mi size, dün bir kaç kişiye olumsuz mail atılmış ikinci dilden girenlerden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.